Een team met een passie voor groenSolliciteer
image description

Een sterk team dat zich geroepen voelt om van elke tuin iets moois te maken, dat is Hovum. Samen lossen we met de grootste zorg de tuinverlangens van onze klanten in. En daar worden niet alleen zij, maar ook wij blij van.

Variatie & happiness

Werken bij Hovum, dat is als thuiskomen in een warm nest. Een plek waar welzijn centraal staat en waar je graag vertoeft. Een belofte die we als zaakvoerders waarmaken door uiterst toegankelijk te zijn voor elk teamlid. Klop dus gerust bij ons aan als je met iets verveeld zit. Samen lossen we het op.

Daarnaast bieden we je de zekerheid die je graag terugvindt in je job. Garanties dus zoals werkzekerheid, maar saai wordt het bij ons nooit. Elk dag is anders dankzij de brede waaier aan projecten die we mogen realiseren. En er is meer: want de tuin waar je aan begint, mag je ook afwerken. Een gevoel van voldoening en trots gegarandeerd. En dat elk project opnieuw.

"Respect voor planten, machines, materiaal, voertuigen, collega’s en klanten, het is een essentiële kwaliteit van elk teamlid van Hovum."

image description

"Tuinen om u tegen te zeggen en een unieke buitenbeleving. Voor minder gaan we niet."

Gedegen opleiding

Een uiterst praktijkgerichte opleiding, met de handen in het zand. Zo leren we al onze hoveniers op. Want enkel door het ook echt te doen, leer je snel en degelijk alle kneepjes van het vak. Win-win, zowel voor onze nieuwe werkkrachten als voor hun ervaren collega’s. De ene leert immers enorm veel bij, terwijl de andere stap voor stap wat werk uit handen kan geven. Dé start voor een mooie samenwerking.

image description
 
Teamwork

Bij Hovum werken we in vaste teams aan fijne, uitdagende projecten. Het doel: kwalitatieve tuinen afleveren die geruisloos aansluiten bij de wensen van de klant. Zo’n team bestaat uit 2 ultragemotiveerde hoveniers. Vaste partners die zich goed voelen in elkaars gezelschap en na een tijdje 100 % op elkaar zijn ingespeeld. Staat er een groot project op de planning? Dan schakelen we 2 teams in. Kwestie van het werk behapbaar te houden.

image description
Spontane sollicitaties

Is er momenteel geen openstaande vacature en zie je een job bij Hovum toch helemaal zitten? Bezorg ons je spontane sollicitatie. We zijn immers regelmatig op zoek naar hoveniers die samen met de rest van het team kwalitatief hoogstaand werk leveren en zo een bijzondere tuinbeleving creëren.

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
Tips &
inspiratie
 
Partners