Een tuinaannemer? Topidee!

Je wil je tuin aanleggen en streeft naar een unieke tuinbeleving. Een oase van groen waar je helemaal tot rust komt. Met alle voorzieningen die op je wensenlijst staan. Heerlijk! En je ziet het al helemaal voor je. Maar die dromen omzetten naar de realiteit, dat vind je niet zo simpel. En dan zijn wij er, Hovum. Dé tuinaannemer die jouw buitenbeleving tot in de puntjes verzorgt, met oog voor biodiversiteit. Tuinaanleg to the next level. Daar gaan we voor.

 

 

Maak kennis met Hovum, jouw Vlaamse tuinaannemer

Waarom een tuinaannemer?

Je droomtuin realiseren, dat vraagt om de expertise van een tuinaannemer. Je wil er immers zeker van zijn dat je project oerdegelijk wordt uitgevoerd, met aandacht voor elke stap in het proces. Een tuinaannemer met kennis van zaken does the magic. Hij ontlast je door het ganse tuinproject uit je handen te nemen. En je tuinaannemer zorgt ervoor dat het plaatje klopt. Geen tuin dus met materialen die clashen of planten die op de verkeerde plaats staan. Wel een bijzondere buitenbeleving waarvan je instant vrolijk wordt.

Hovum staat in voor de tuinaanleg die jij nodig hebt!

Wat doet een tuinaannemer?

Als aannemer voor je tuin realiseren we je tuinbeleving van A tot Z:


  • Tuinontwerp
  • Graafwerken & nivelleren van gronden
  • Bodembewerking & bemesting voor een gezonde tuin
  • Opritten , terrassen & omheiningen
  • Groenaanleg, van graszoden of -rollen tot bomen, bloemen & struiken
  • Voorzieningen zoals beregening, afwatering, riolering, elektriciteit & verlichting
  • (Zwem)vijvers, zwembaden & waterpartijen
  • Op maat gemaakte bijenhotels
  • Bakken voor je moestuin om ergonomisch te hovenieren
  • Carports, tuinkamers & poolhouses van aluminium, glas of natuurlijke materialen met buitenkeuken, douche, toilet, bureau en zoveel meer

 

Je hoort het, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een tuinaannemer creëert dankzij de nodige expertise een tuin die 100 % aan je wensen voldoet.

 

 

Bekijk de realisaties van tuinaannemer Hovum

Tuin klaar? Reken ook voor het onderhoud op je tuinaannemer

Je tuin is netjes afgewerkt. Helemaal je ding. Maar in de tuin werken, daar hou je niet zo van. No worries. Je tuinaannemer neemt het onderhoud van je tuin graag voor zijn rekening. Van snoeien over onkruidbestrijding tot het zomerklaar maken van je vijver. Stuk voor stuk taken op het lijf geschreven van je tuinaannemer.

 

Je tuin onder handen laten nemen door een ervaren tuinaannemer?

 

 

Contacteer tuinaannemer Hovum


Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
 
Partners