De meerwaarde van een tuinarchitect

Het huis van je dromen heb je al: misschien wel een landelijke villa met een grote tuin. Al moet die laatste nog onder handen genomen worden. En daarvoor zijn je verwachtingen hoog. Je wil een tuin met cachet. Goed idee om een hovenier zoals Hovum in te schakelen. Samen met onze tuinarchitect realiseren we een landelijke tuin om u tegen te zeggen.

 

Benieuwd naar creaties in samenwerking met onze tuinarchitect?

 

 

Neem snel een kijkje en laat je verrassen

Je tuinarchitect – een luisterend oor

Je hebt een goed beeld van wat je wil in je tuin. Maar die ideeën omzetten in realiteit is een ander paar mouwen. Welkom tuinarchitect van Hovum. Jij vertelt jouw verhaal en je wensen, onze tuinarchitect luistert zorgvuldig. De eerste aanzet voor de realisatie van je landelijke tuin.

 

Terwijl de tuinarchitect jouw wensen scherpstelt, rijpen de ideeën in zijn hoofd. En je zal versteld staan. Want dat is exact wat een tuinarchitect onmisbaar maakt: een ander perspectief bieden en je suggesties geven waar je zelf nooit aan zou gedacht hebben.

Een tuinarchitect van Hovum tilt je grote tuin naar een hoger niveau.

De grandeur van een tuinarchitect

Schakel je een tuinarchitect in voor een landelijke tuin, dan ziet die het groots. De uitgestrekte oppervlakte die een landelijke tuin typeert, vraagt immers om ruime gazons en grote, massieve beplantingen. Uiterst landelijk ingericht bovendien. En dat gaat verder dan groenoplossingen. Je oprit en terras geven je tuin namelijk eveneens karakter. Ook die keuze moet er dus boenk op zijn. En dan is er je tuinarchitect. Iemand die weet welke materialen en planten geruisloos in elkaar overvloeien.

Een grote tuin met allure, de tuinarchitect van Hovum maakt het waar.

Tuinarchitect op de boerderij

Grazen er dieren, zoals schapen en paarden, in je tuin? Het spreekt voor zich dat de tuinarchitect ook voor hen een plekje moet voorzien. De juiste plaats weliswaar. Niet te dicht bij je woning en bij je terras. En ook de keuze voor een omheining is dan geen overbodige luxe. Een landelijk exemplaar uiteraard. Onze tuinarchitect adviseert, onze hoveniers komen het plaatsen. Da’s teamwork.

Tuinarchitect prijs

Handig, zo’n tuinarchitect. Maar wat mag je verwachten van de prijs van een tuinarchitect? Daar kunnen we helaas geen eenduidig antwoord op geven. De kosten zijn immers afhankelijk van de oppervlakte van je tuin.

Ook een tuinarchitect voor een stadstuin?

Jazeker, dat kan. Een tuinarchitect is een expert in z’n vak en weet raad met zowel grote als kleine tuinen. Gelukkig maar, want elke eigenaar heeft zo zijn eigen verhaal en specifieke wensen. En onze tuinarchitect en hoveniers zetten ze allemaal in een handomdraai om naar een adembenemende tuin, of het nu om een grote landelijke tuin of een stadstuin gaat.

 

Laat je tuin onder handen nemen door een tuinarchitect.

 

 

Maak een afspraak

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
 
Partners