De juiste tuinomheining voor je tuin

Privacy in je tuin, daar hou je wel van. Jouw garantie op optimaal genieten zonder pottenkijkers. En daarom zoek je de perfecte tuinomheining. Een natuurlijke, groene afsluiting bijvoorbeeld of een houten tuinomheining. Een wereld aan mogelijkheden. We nemen je graag mee op weg. Kwestie van de keuze te vergemakkelijken.

 

Op zoek naar een specialist in tuinomheiningen?

 

 

Hovum helpt je graag verder

Groene tuinomheining

Wil je een oase van groen creëren in je tuin, dan is een groene tuinomheining een sublieme keuze. Ga voor bloeiende heesters, bladhoudende hagen, leibomen en zoveel meer. Ze geven je tuin een extra groene uitstraling en ze creëren de privacy die je nodig hebt.

 

 

 

HOUTEN TUINOMHEINING OF TUINOMHEINING IN BETON

Toch liever een alternatief voor de groene tuinomheining? Laat een houten tuinomheining plaatsen. Met verticale of horizontale planken, gecombineerd met betonnen of aluminium palen. Het verweerde hout geeft zowel landelijke als moderne tuinen een warme toets.

 

Een andere mooie optie is een tuinomheining in beton. Uiterst sterk, weinig onderhoud nodig en verkrijgbaar in elke stijl. Beton is bovendien geluidwerend. Ideaal voor tuinen langs een drukke baan.

 

 

 

TUINOMHEINING MET DRAAD

Een meer budgetvriendelijke tuinomheining, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk? Dat is zonder twijfel een tuinomheining met draad. Hou er wel rekening mee dat zo’n draadafsluiting je privacy niet garandeert. Je kijkt er immers makkelijk doorheen.

Draad-, groene of houten tuinomheining, Hovum zorgt voor een sublieme afsluiting van je tuin.

Tuinomheining op maat van je project

Grote landelijke tuin, ultramoderne tuin, stadstuin? Samen vinden we de tuin omheining die helemaal aansluit bij je tuin en je wensen. En zelfs voor weideafsluitingen of omheiningen voor je kippenhok kan je bij ons terecht. Hovum @ your service, zoveel is zeker.

 

Samen een unieke tuinomheining creëren?

 

 

Contacteer ons

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
Tips &
inspiratie
 
Partners