Tuinonderhoud, een geschenk voor je tuin

Een mooie, groene tuin boordevol bloemen, struiken en bomen. Een idyllisch plekje bij je thuis waar je je makkelijk kan terugtrekken. Of een bedrijfstuin waar je werknemers tijdens hun pauze kunnen ontspannen. Zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen geven je levenskwaliteit een extra dimensie. Keerzijde is natuurlijk de tijd die je in het tuinonderhoud stopt. Maar ook dat los je eenvoudig op. Door het tuinonderhoud uit handen te geven bijvoorbeeld. En dan zijn wij er. Hovum, jouw partner voor tuinaanleg en tuinonderhoud.

 

Snakt het groen rondom jou naar tuinonderhoud?

 

 

Contacteer ons

Je tuinonderhoud geef je makkelijk uit handen

In de tuin werken is niet je favoriete bezigheid. Je houdt van groen, maar zelf met je vingers in de aarde woelen, is een ander paar mouwen. Wij nemen die taak graag van je over. Wij hebben namelijk wel groene vingers en doen niets liever dan tuinaanleg en tuinonderhoud.

 

 

Tuinonderhoud – what’s in a name?

Wat tuinonderhoud precies inhoudt, spreekt voor zich: het onderhouden van je tuin. Maar wat valt daar nu eigenlijk allemaal onder? We zetten het graag voor je op een rij:

 

• Snoeien van bomen, planten & hagen

• Verticuteren & maaien van gras

• Opvullen van perken met boomschors

• Bemesting & onkruidbestrijding

• Planten van bloembollen & eenjarige planten

• Inzaaien & maaien van bloemenweides

• Nakijken van sproeiers, opstarten & afblazen van beregening

• Reinigen & zomerklaar maken van (zwem)vijvers

• Plaatsen van nestkastjes voor vogels

• …

 

En ook qua tuinonderhoud voor bedrijven zetten wij alles op alles. Tuinonderhoud gaat daar voor ons namelijk nog een stapje verder. Je parkeerplaats borstelen of ijsvrij maken bijvoorbeeld. You name it, we do it.


De hoveniers van Hovum nemen jouw tuinonderhoud onder handen.

KOSTEN TUINONDERHOUD

Een eenduidige prijs kleven op tuinonderhoud kunnen we niet. Voor tuinonderhoud zijn de prijzen immers afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de uren die onze hoveniers bij jou aan het werk zijn. Maar ook het materiaal dat we moeten meebrengen, de verplaatsingskosten en het eventuele gebruik van mest- en sproeistoffen spelen een rol.

 

Wil je een duidelijk beeld van de kosten van jouw tuinonderhoud?

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
 
Partners