Fraaie tuinaanleg leidt tot droomtuin

De tuin van je dromen. Dat is een idyllische tuin. Een oase van rust in het groen, waar elke dag opnieuw een tuinbeleving te rapen valt. Je wil er genieten, genieten en nog eens genieten. Want het leven is al zo druk. En daar moet je rekening mee houden wanneer je je tuin laat aanleggen. Tuinaanleg op maat van je wensen does the magic.

 

Laat je inspireren door de sublieme tuinaanleg van Hovum.

 

 

Bekijk onze realisaties voor tuinaanleg

Kleurrijke tuinaanleg

Voor de aanleg van je tuin houd je best rekening met het totaalplaatje. Je wil immers het hele jaar door een prachtige tuin. Kleurrijk ook en met bloemen. Je tuinaanleg wordt dan al snel meer dan gewoon wat bloemen, struiken en bomen aanplanten. Je kiest je planten met het kleurenpallet en de bloeitijd in je achterhoofd. Geen verstand van? Reken voor je tuinaanleg op de expertise van Hovum.

Dankzij Hovum geniet je van kleurrijke tuinaanleg met het hele jaar door bloemen in jouw droomtuin.

Tuinaanleg met oog voor de natuur

Hoewel je wil dat je tuin 100 % aansluit bij je eigen wensen, is het ook belangrijk om de natuur niet uit het oog te verliezen. Vlinders, bijen en andere insecten zijn onmisbaar en hebben ook een plekje nodig in je tuin. Daarom zorgen we bij Hovum voor tuinaanleg met planten die insecten aantrekken. En ook vogels helpen we door vogelhuisjes, voederplekken en een wasplaats te voorzien, ondersteund door groen waarin ze kunnen schuilen. Tuinaanleg op maat van jou en van de natuur.

Een zwemvijver kan niet ontbreken in de tuinaanleg van jouw droomtuin!

Tuinaanleg met (zwem)vijver

Een waterpartij geeft je tuin cachet. Het oogt luxueus, trakteert je op een vakantiegevoel en het kabbelende geluid brengt je tot rust. Overweeg bij je tuinaanleg dus zeker een (zwem)vijver met of zonder waterval. Weinig ruimte? Dan is een kleine waterpartij een mooi alternatief. Een optimale tuinbeleving gegarandeerd.

Tuin aanleggen prijs

De tuinaanleg kostprijs varieert van tuin tot tuin. De grootte van je tuin en de planten die je kiest spelen daarbij een rol, net als de geselecteerde materialen voor je oprit, terras en omheining. De prijs is dus afhankelijk van het totaalplaatje van je tuinaanleg.

 

Benieuwd naar het prijskaartje voor jouw tuinaanleg?

 

 

Vraag vrijblijvend offerte voor tuinaanleg

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
Tips &
inspiratie
 
Partners