Een oprit om u tegen te zeggen

Een oprit die klasse uitstraalt. Het zet de toon voor de rest van je tuin en woning. Want je oprit, dat is het eerste wat je bezoekers te zien krijgen. Dus wil je de puntjes op de i. Zelf kom je natuurlijk ook graag thuis in een mooie, rustgevende omgeving. Kwestie van de juiste keuzes te maken wat betreft indeling en materialen van je oprit en tuinpaden.

 

Welkom bij Hovum, dé referentie voor het aanleggen van je oprit.

 

 

Ben jij klaar voor de oprit van je dromen?

Waterdoorlatende oprit

Je oprit bestraten, dat is netjes en handig. Van rondvliegend zand is er dan namelijk geen sprake meer. Toch twijfel je, want je wil dat het regenwater makkelijk de bodem indringt. En dat kan natuurlijk niet als je oprit volledig verhard is. Waterdoorlatende oprit to the rescue. Met de voordelen van een verharde oprit én de kwaliteiten van een groene omgeving zit je safe. En er is een wereld van mogelijkheden. Van grasdallen over kleiklinkers met grasvoegen, wij hebben alles in huis om voor jou een groene oprit aan te leggen.

Ook een excellente oprit die de toon zet voor de rest van je woning?

Duurzame oprit

Ben je op zoek naar een duurzame manier om je oprit aan te leggen? Dan zijn kleiklinkers the way to go. Je kan er de mooiste opritten mee creëren. En de kleiklinkers behouden hun kleur en gaan een leven lang mee. Oerdegelijk en verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren. Bij Hovum zijn we fan, vooral van de kleiklinkers van Wienerberger en Vande Moortel. Sublieme kwaliteit verzekerd.

Hovum legt je oprit aan, met expertise en oog voor detail.

Een oprit in betonklinkers

Toch voorstander van betonklinkers? Ook daarmee creëer je een excellente oprit. Beschikbaar in een breed kleurenpallet en geschikt voor elke stijl: klassiek, pastorie of ultramodern. Betonklinkers passen overal. En ze zijn verkrijgbaar in alle formaten: van mini- tot megategel. Dé manier om je oprit een unieke twist te geven. 

 

Onze referenties voor een oprit in beton, dat zijn zonder twijfel Marlux en Ebema, waarvan Hovum een erkende plaatser is. Kwaliteit troef, daar houden wij wel van.

Een oprit in natuurlijke verhardingen

Je oprit kan je eveneens mooi vormgeven zonder beton- of kleiklinkers. Door te kiezen voor natuurlijke verhardingen bijvoorbeeld. Absolute toppers zijn grind- of kiezelverhardingen, met of zonder nidagravel om de steentjes beter op hun plaats te houden. Maar ook boomschors is een goede keuze voor je tuinpad.

Afgewerkte oprit met een poort op maat

Een poort op maat van je tuin of oprit geeft je voortuin extra cachet. Vooral als de poort qua stijl naadloos aansluit bij de rest van je tuin. Kies daarom het materiaal waar jij warm van loopt: aluminium, metaal, hout en zoveel meer. Want ook met een of meerdere poorten voor je oprit helpen we je bij Hovum graag verder.

 

Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor je oprit?

 

 

Contacteer ons

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
Tips &
inspiratie
 
Partners