Tuinrenovatie in 3 stappen

Ben je uitgekeken op je tuin? Of misschien sluit je tuin niet langer aan bij de behoeftes en wensen van je gezin? Een tuinrenovatie dringt zich op. Zo kan je nadien weer optimaal genieten van het groen rondom je woning. Maar voor het zover is, moet er heel wat gebeuren. En je ziet door de bomen het bos niet meer, want er zijn zo veel mogelijkheden. Hovum to the rescue voor elke tuinrenovatie.

 

Een bijzondere tuinrenovatie voor een unieke tuinbeleving?

 

 

Welkom bij Hovum

Subliem tuinontwerp, de eerste stap naar je tuinrenovatie

Voor je tuinrenovatie heb je geen tuinarchitect nodig. Je kan zelf ook wel een plannetje uittekenen. Althans dat denk je. Want als leek in het vak beschik je niet over de nodige plantenkennis om te weten welke bloemen, bomen of struiken waar tot hun recht komen. En hoewel je een idee hebt van de indeling, weet je toch ook niet zeker of je terras daar wel op de juiste plek ligt.

Laat je tuinrenovatie over aan experten, contacteer Hovum.
Je tuin excellent indelen is moeilijker dan je denkt. Neem dus gerust een tuinexpert onder de arm. Hovum bijvoorbeeld. Samen met onze tuinarchitect creëren we voor jou graag de ultieme buitenbeleving.

Fase 2 van je tuinrenovatie: de tuin strippen

Ligt het tuinontwerp vast? Dan kan je echt beginnen aan de tuinrenovatie. Eerste karwei is het ruimen van de volledige tuin. Alles moet weg, behalve de interessante aspecten die al aanwezig zijn. Denk aan mooie, oude bomen die een absolute meerwaarde vormen voor je tuin. Zonde om die omwille van je tuinrenovatie te kappen. Doen we dus niet. Zo kunnen de bomen ook na de tuinrenovatie staan pronken in je tuin.

Voor een bijzondere tuinrenovatie en een unieke tuinbeleving moet je bij Hovum zijn.

Tuinrenovatie tot in de puntjes – de opbouw

Je tuin is nu een leeg canvas, met hier en daar een authentiek element dat je niet verloren wil laten gaan. Tijd om te beginnen aan de bouwfase van je tuinrenovatie. De oprit aanleggen, je terras vormgeven, een omheining plaatsen en natuurlijk bloemen, bomen en struiken planten. Maar ook je zwemvijver of zwembad aanleggen of renoveren . Tijdens je tuin renovatie laten we niets aan het toeval over. Onze hoveniers maken er met de grootste zorg werk van.

Tuinrenovatie prijs

De kosten voor tuinrenovatie zijn uiterst uiteenlopend. Alles is immers afhankelijk van een aantal factoren. De grootte van je tuin en de toestand van de bodem zijn relevant, maar ook welke materialen en planten je kiest. Evenals de aard van de werken. Moeten er tijdens de tuinrenovatie bijvoorbeeld bestaande materialen, zoals je oude terras en oprit, afgevoerd worden? Of moeten er grondwerken gebeuren? Tal van aspecten die de kosten van je tuinrenovatie mee bepalen.

 

Laat je tuinrenovatie over aan experten.

 

 

Contacteer ons

Realisaties

Droom helemaal weg bij onze prachtige realisaties. Ons topteam van experten verzorgt elk tuinproject van A tot Z, met heel veel passie en liefde voor het vak!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
 
 
Partners